9 KILOMETRI DE ȘOSEA RAPIDĂ, DEGREVEAZĂ ORAȘUL UNGHENI!

Cei 9 km de șosea rapidă proaspăt inaugurați, vor degreva traficul rutier de pe raza orașului Ungheni.

După aproximativ 16 luni de lucrări la Tronsonul A3 Ungheni – Târgu Mureș, putem să ne bucurăm de un trafic, probabil mai liniștit la nivelul U.A.T. Ungheni.

”Lucrările începute în luna iulie a anului 2020, au căpătat o finalitate. Astfel putem considera că traficul de zi cu zi va fi unul mai fluent pe raza orașului Ungheni, începând de acum.

Este îmbucurător totodată faptul că orașul Ungheni, are încă o cale de acces rutier către municipiul reședință de județ, iar singurul impediment în a ajunge direct la Turda pe autostradă, rămân cei aproximativ 16 km din segmentul Câmpia Turzii – Chețani al A3.

Suntem din ce în ce mai aproape de vestul Europei, iar asta nu poate însemna decât un plus pentru orașul Ungheni și localitățile aparținătoare, o șansă în plus de a fructifica poziționarea strategică a U.A.T. Ungheni pe harta județului și pe cea a aeroporturilor de la nivel internațional.”, a declarat primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan.

Practic este vorba despre 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum cu patru benzi și separator de sens care au fost dați în folosință astăzi. Tronsonul A3 de la Ungheni (Aeroport) la Târgu Mureș are puțin peste 9 km și vine în completarea celor 33 de kilometri de autostradă deja dați în trafic.

Atașăm prezentei informări și un link preluat de pe pagina Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în care este evidențiat segmentul de drum proaspăt dat în folosință. ( https://fb.watch/9JM4ep7h-V/ )