Informații publice

ALEGERI LOCALE 2020

Buletin de vot pentru alegerea consiliului local al orasului Ungheni 27 septembrie 2020

Buletin de vot pentru alegerea primarului orasului Ungheni 27 septembrie 2020

Hotararea nr. 1 din 10 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 2 din 14 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 3 din 14 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 4 din 15 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 5 din 15 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 6 din 17 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 7 din 17 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 8 din 17 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 9 din 17 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 10 din 17 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 11 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 12 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 13 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 14 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 15 din 18 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 16 din 21 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Hotararea nr. 17 din 25 august 2020 a Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 11 UNGHENI

Proces verbal nr. 16 din 10.08.2020 al Biroului Electoral de Ciscumscriptie nr. 11 UNGHENI

Proces verbal nr. 88 din 24.08.2020 al Biroului Electoral de Ciscumscriptie nr. 11 UNGHENI

Proces verbal nr. 89 din 24.08.2020 al Biroului Electoral de Ciscumscriptie nr. 11 UNGHENI

Proces verbal nr. 96 din 25.08.2020 al Biroului Electoral de Ciscumscriptie nr. 11 UNGHENI

Proces verbal nr. 97 din 25.08.2020 al Biroului Electoral de Ciscumscriptie nr. 11 UNGHENI

Anunț public

”Orașul Ungheni anunță publicul interesat asupra depunerii la APM Mureș a primei versiuni a planului PUZ care creează cadrul pentru ” CONSTRUIRE BAZĂ SPORTIVĂ TIP 1, ORAȘ UNGHENI, JUD. MUREȘ”, pe amplasamentul: Orașul Ungheni, FR NR, jud Mureș, CF NR. 55004 în vederea obținerii Avizului de mediu.

Informații privind potențialul impact asupra mediului al planului propus poate fi consultat la sediul A.P.M. Mureș Tg.Mureș Str. Podeni nr.10, luni între orele 9-15 și marți și vinri între orele 9-12 ( 15 zile de la data anunțului)”.

 

Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investitii Canalizare menajera in orasul Ungheni pe strazile: Rozelor, Magnoliei Cosminului, Viitorului și tronsonul E60-DE 1067, în loc. Vidrasău pe străzile Martirilor, Busuiocului, Înfrățirii, in loc. Morești pe străzile Panselutelor, Crinului, Delnitei, CAP-ului, judetul Mures

Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investitii Canalizare menajera in orasul Ungheni pe strazile Rozelor Magnoliei…

Oportunități pentru performanță!

   Lucrările desfășurate în imediata apropiere a terenului de fotbal al C.S.Unirea Ungheni 2018, au fost finalizate cu succes.
   Astfel putem specifica faptul că orașul Ungheni dar și localitățile aparținătoare, beneficiază de un nou teren de iarbă sintetică, destinat sportului în aer liber.
   Noul teren nu face decât să completeze și să optimizeze posibilitățile existente pentru a susține sportul de masă și chiar și cel de performanță.
   Orașul Ungheni este unul din cele mai dezvoltate din punct de vedere al infrastructurii ce susține sportul, iar planurile de întreținere și dezvoltare vor continua în acest sens.
   Zeci de copii urmează antrenamentele sportive susținute de personal calificat în domenii precum fotbal și handbal, pe diferite categorii de vârste.
   Primăria Orașului Ungheni

ULTIMUL CLOPOȚEL, PENTRU CLASA A VIII-A!

35 de elevi ai Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din orașul Ungheni, au făcut astăzi primul pas spre un nou viitor clădit chiar de ei, prin aplecare asupra studiului pe parcursul anilor de școală.

La final de clasă a VIII-a, emoțiile au fost la fel de intense atât pentru copii cât și pentru părinții acestora. Culoarea, mireasma florilor și bucuria au fost elementele care au echilibrat desfășurarea evenimentului petrecut în curtea școlii din orașul Ungheni.

Un gând bun din partea edilului local, un moment de premiere a celor mai merituoși elevi, un schimb de „cheie” a generației și un ultim clopoțel care a sunat pentru aceștia au fost momentele care au marcat festivitatea de absolvire a celor 3 clase terminale din cadrul Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan”.

Primăria orașului Ungheni

Omagiu adus eroilor români, în orașul Ungheni!

În România prin Decretul numărul 1913 din 4 mai 1920, s-a stabilit faptul că Ziua Eroilor este una  de sărbătoare și totodată de comemorare a celor care au murit în timp ce serveau forțele armate. Tot atunci s-a hotărât ca aceasta să fie omagiată în fiecare an, cu prilejul zilei Înălțării Domnului care, se sărbătorește la 40 de zile de la Paște.

În orașul Ungheni, astăzi 10 Iunie 2021, tradiția ceremoniei de omagiere a eroilor căzuți în luptă, a continuat. Un moment de intonare a imnului național de stat, un moment de reculegere în memoria eroilor romțni și desigur, slujba oficiată de către preoții din parohiile aparținătoare orașului Ungheni, au fost o parte din momentele desfășurate înaintea Monumentului Eroilor.

Nici elevii Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din Ungheni nu au lipsit de la eveniment, astfel Corul ”Andantino”, coordonat de doamna profesor Dana Suciu a susținut un moment dedicat acestei zile speciale.

Depunerea coroanelor de flori la baza Monumentului Eroilor, a fost omagiul adus de către reprezentanții instituțiilor publice și nu numai, celor care și-au dat viața pentru țară.

Primăria orașului Ungheni

Vaccinarea continuă la centrele din zona administrativă a orașului Ungheni!

La centrul de vaccinare organizat la Căminul Cultural din orașul Ungheni, au fost vaccinate peste 6.380 de persoane până în acest moment.

Cadrele medicale care coordonează și supervizează activitatea de aici, încurajează cetățenii în a se prezenta la vaccinare cu serul Moderna, acum fără programare prealabilă.

Pe lângă centrul din oraș, în cadrul fluxului organizat la Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu Mureș, echipa mobilă de cadre medicale delegate de la centrul din Ungheni, a numărat alte 129 de persoane vaccinate cu serul Johnson&Johnson, care nu presupune și o doză de rapel pentru imunizare.

Vaccinarea continuă aici în timpul orelor programate pentru zboruri, atât pentru pasageri cât și pentru persoanele interesate în scopul vaccinării.

Primăria orașului Ungheni

Acțiuni de curățenie în zonele aparținătoare orașului Ungheni

Acțiunile de curățire a căilor pietonale și a zonelor verzi din orașul Ungheni și localitățile aparținătoare, continuă.

De această dată, zona sensului giratoriu spre capela din Ungheni este cea care a fost curățată de către semenii noștrii, care beneficiază de ajutor social.

Astfel de acțiuni continuă în mod permanent pe raza U.A.T.Ungheni, în diferite zone ale acesteia.

 

Primăria orașului Ungheni