Ansamblul Folcloric HORA, din nou în prim-plan!

Un moment festiv, plin de emoție și dăruire, care a strâns aplauze la unison!
Despre asta a fost vorba marți – 07.06.2022, în cadrul Căminului Cultural al orașului Ungheni, acolo unde Ansamblul ‘HORA’ al orașului, coordonat de interpretul Ovidiu Furnea, a revenit pe scenă după o pauză de mai bine de 2 ani, cauzată de pandemia COVID 19!
Prezentarea roadelor muncii depuse în ultimele 4 luni de activitate de anul acesta, a fost una de succes, iar munca coregrafilor și în special a talentaților prichindei, a fost apreciată așa cum se cuvine de către spectatorii prezenți în sală.
Protagoniștii prezenți pe scenă au fost următorii:
• Ansamblul Folcloric ‘Hora’ Ungheni
• Ansamblul Folcloric ‘Flori Mureșene’
• Carina Avram, interpret muzică populară
• Roxana Dencze, David Răduț, Irina Cătană și Andrada Pașcan, mici interpreți de muzică populară
Deși aceasta a fost ultima ieșire pe scenă în fața publicului până la începerea vacanței de vară în luna August, micii artiști de la Ansamblul ‘Hora’ Ungheni, își continuă repetițiile alături de coordonatorii și coregrafii lor începând cu luna Septembrie. 🎉Cursurile sunt organizate cu titlu gratuit, fiind susținute atât de Consiliul Local Ungheni cât și de primarul orașului, domnul Victor Prodan. Acestea se desfășoară în cadrul Căminului Cultural Ungheni atât pentru copiii cu vârsta minimă de 5 ani cât și pentru adolescenți!
Felicitări tuturor celor prezenți pe scenă în cadrul acestui eveniment și totodată părinților, care își îndrumă și susțin dezvoltarea copiilor lor prin dans și muzica populară românească!