Anunț cu privire la taxa specială de salubrizare pentru anul 2023

După cum bine știți Serviciul de Salubritate NU aparține/ NU este contractat de către Consiliul Local al orașului Ungheni și nici de către Primăria orașului Ungheni. Acest atribut revine Asociației ADI Ecolect Mureș, care cuprinde încă din anul 2008 toate cele 102 unități administrativ teritoriale ale județului Mureș și Consiliul Județean Mureș.
Noul Regulament impus la începutul acestui an, repectiv noile prețuri de furnizare a serviciilor de salubritate ale operatorului agreat de către Asociația ADI Ecolect Mureș, au cauzat această majorare a tarifelor și totodată această diferență între mediul urban și cel rural și la nivelul orașului nostru.
În ceea ce privește modalitatea de plată a taxelor și impozitelor locale prin mijloace informatice/digitale, vă informăm despre faptul că la nivelul Primăriei orașului Ungheni în aceste momente se desfășoară implementarea aplicației Ghișeul.ro în acest sens. În cel mai scurt timp, vom reveni cu informații privind activarea acesteia și modalitatea de utilizare a aplicației.