Final de an școlar, în orașul Ungheni!

Astăzi 25 iunie 2021, în orașul Ungheni a sunat ultimul clopoțel pentru elevii care studiază la Școala Gimnazială „Emil Drăgan” și Școala Generală din localitatea Vidrasău.

10 clase de ciclu primar și 7 clase de ciclu gimnazial din cadrul școlii din orașul Ungheni, respectiv 4 clase de copii de ciclu primar și 3 clase de ciclu gimnazial din localitatea Vidrasău, au luat parte la ‘careul’ de final de an, cu emoție și bucuria de a intra în perioada de vacanță.

Anul acesta a fost unul special și pentru învățătorul Aurel Berția, care a predat ștafeta colegilor mai tineri după nu mai puțin de 44 de ani de activitate în mediul educațional.

După emoționantele momente în care elevii cu cele mai bune rezultate au primit diplome pentru rezultatele obținute pe parcursul anului școlar, curtea instituției de învățământ a devenit una multicoloră mulțumită florilor înmiresmate care și-au făcut loc în brațele învățătoarelor și profesorilor.

Le urăm felicitări pentru rezultatele obținute și o vacanță frumoasă, tuturor elevilor care frecventează unitățile de învățământ din orașul Ungheni și localitățile aparținătoare!

Primăria orașului Ungheni