GHIȘEUL.RO, accesibil pentru contribuabilii de pe raza u.a.t. Ungheni !

Începând cu această săptămână la nivelul u.a.t. Ungheni, este activat Sistemul Național Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar – Ghișeul.ro !
Plățile online ale impozitelor și taxelor sunt modalitatea mult mai actuală și mai la îndemâna oricărui contribuabil de a se degreva de plata datoriilor, utilizând un dispozitiv electronic în acest sens!
Prin accesarea www.ghiseul.ro, vă veți putea crea un cont pe platforma dedicată plăților online urmărind instrucțiunile de utilizare, iar pentru eventualele clarificări puteți utiliza rubrica ‘Întrebări frecvente’, de pe platformă!
Totodată, accesând pagina de web a instituției Primăriei orașului Ungheni – www.primariaungheni.ro, veți putea observa butonul dedicat „GHIȘEUL.RO – Plătește online impozite și taxe”, care face trimitere directă la platforma de plată!
„Prin utilizarea mijloacelor moderne de plată a impozitelor și taxelor locale, reușim să facem un serviciu acelor contribuabili care nu pot să facă un drum până la sediul primăriei orașului nostru, fie din cauza faptului că aceștia lucrează sau locuiesc în altă localitate, județ sau alt stat, trebuie să își ia o zi liberă de la locul de muncă pentru această activitate, nu beneficiază de un mijloc de transport propriu pentru a se putea deplasa cu ușurință, sau pur și simplu doresc să clarifice aceste situații de plată preț de câteva click-uri.”, transmite primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan.