INAUGURAREA ILUMINATULUI FESTIV, ÎN ORAȘUL UNGHENI!

     Orașul Ungheni este de acum, pregătit de sărbătoare! Pe parcursul acestei zile a fost inaugurat iluminatul festiv la nivelul orașului și a localităților aparținătoare.
”Mă bucură foarte mult faptul că avem posibilitatea revederii în aceste momente de sărbătoare. Chiar dacă e necesar să respectăm normele sanitare în vigoare, cel mai important lucru de sărbători este să fim alături de cei dragi, iar astăzi avem acest prilej.
Anul acesta este unul mai diferit decât ceilalți, am dorit să aducem mai multă bucurie în sufletele dumneavoastră, în fiecare zi atunci când vă întoarceți acasă de la muncă, sau atunci când hotărâți să ieșiți la plimbare cu familia pe străzile orașului Ungheni și a localităților aparținătoare.
Cred că luna Decembrie trebuie să însemne mai multă compasiune și respect față de semenii noștri, mai multă chibzuință și prietenie între colegi, vecini și prieteni. Îmi doresc să fim uniți ca și comunitate, să ne apreciem eforturile unii altora și să le susținem mai departe. Doar așa putem spera la o bună și trainică dezvoltare în viitor.
Voi depune toate eforturile necesare pentru binele dumneavoastră, a celor care ați ales să vă reprezint, iar împreună, putem face din orașul nostru un loc prosper și atractiv pentru investitori, astfel încât toate necesitățile noastre să poată fi treptat acoperite.                       
Revin în a vă spune că anul acesta Crăciunul va fi unul mult mai colorat, mai sclipitor și mai frumos și datorită Bradului dumneavoastră de Crăciun, instalat aici, în fața Primăriei orașului și bineînțeles și a iluminatului festiv proaspăt amplasat.
Multă sănătate și de cât mai multe bucurii să aveți parte!”, a transmis primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan.
   Bradul de Crăciun a fost frumos decorat, iar momentul inaugurării sale a fost marcat și de un scurt moment pirotehnic, care a putut fi admirat de locuitorii orașului.
   Ne-am bucurat și de primele colinde, interpretate de preșcolari ai Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din Ungheni, coordonați de doamnele educatoare Anda Greu și Lorena Trif, de vocile reprezentanților grupului vocal ”Licuricii” din localitatea Morești, coordonați de domnul Sebastian Șerban și nu în ultimul rând, de domnul Ovidiu Furnea, care a instaurat atmosfera de sărbătoare în sufletele celor prezenți.
   Momentul cel mai așteptat a fost desigur, aprinderea zecilor de mii de beculețe care au fost amplasate pe arterele principale ale orașului și ale localităților aparținătoare.
   Bucuria celor mai mici reprezentanți ai comunității noastre a fost dublată de întâlnirea lor cu vestitul Moș Nicolae, cel care le-a adresat câteva vorbe celor mai cuminți dintre ei.
   
   Prezența la eveniment a prefectului de Mureș, doamna Mara Togănel, a condus la o însemnătate cu atât mai mare pentru locuitorii orașului, prezenți la inaugurarea iluminatului festiv.
   Atmosfera de sărbătoare vestește deja sosirea Crăciunului și chiar, trecerea în Noul An. Ne bucurăm și ne onorează faptul că ați fost alături de noi, respectând normele sanitare de siguranță și vă dorim totodată să aveți parte de zile liniștite și pline de bucurie, alături de cei dragi!