Lucrările de modernizare stradală se extind și pe raza orașului Ungheni!

Strada Prieteniei, din oraș beneficiază în aceste zile de lucrări de decopertare și tasare, în vederea pregătirii acesteia pentru primul strat de asfalt!
Pe de altă parte, pe strada Delniței din localitatea Morești, se finalizează modernizarea podețelor aferente gospodăriilor existente, iar zilele acestea continuă lucrările de ridicare la nivel a căminelor de canalizare, în vederea aplicării celui de-al doilea strat de asfalt!
„Datorită condițiilor meteorologice favorabile din ultima perioadă, putem extinde aria lucrărilor de modernizare stradală și în oraș!
Începem șantierul pe strada Prieteniei din orașul Ungheni, aici unde vom avea de asemenea o lucrare ce va fi definitivată prin aplicarea asfaltului și a altor elemente specifice infrastructurii din teren!
Voi continua campania de modernizare stradală astfel încât fiecare gospodărie de pe raza orașului și a localităților noastre administrate, să beneficieze de rezultatul acesteia!”, a transmis domnul Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.