MODERNIZĂRILE STRADALE, CONTINUĂ PE RAZA U.A.T. UNGHENI!

Rezultatele nu se lasă mult așteptate după un an plin de activitate în ceea ce privește investițiile la nivelul infrastructurii pietonale și rutiere de pe raza u.a.t.Ungheni!
Strada Viitorului din orașul Ungheni și-a primit în această lună de toamnă, straturile de asfalt în urma procesului de pregătire și modernizare suferit în ultima perioadă!
La fel s-a întâmplat și cu strada Prieteniei din orașul Ungheni, tot pe parcursul acestei luni, atunci când aceasta a primit și stratul de uzură după o serie de lucrări importante desfășurate la structura acesteia!
„Încercăm să profităm de fiecare zi în care vremea ține cu echipele de pe șantiere, pentru a definitiva lucrările pe care le avem în desfășurare!
Mă bucur să văd rodul atâtor documentații și proiecte pe care le-am pregătit de-a lungul timpului, acum în implementare și gata de a fi puse la dispoziția locuitorilor noștri.
Fie că este vorba despre o rigolă carosabilă, un trotuar sau pregătirea terenului pentru asfaltare, toate aceste aspecte cer foarte mult timp și muncă în spatele biroului, iar în ultimii ani, mă bucură să văd faptul că localitățile noastre aparținătoare și orașul nostru, înfloresc de la o zi la alta prin condiții din ce în ce mai bune și mai decente pentru fiecare dintre cetățenii noștri!
Voi continua proiectele de modernizare anul acesta atât în oraș, cât și în satele noastre, iar anul viitor vom continua și vom intra desigur și pe celelalte localități cu astfel de lucrări!”, a declarat primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan.
Lucrările de pe cele două străzi vor fi definitivate în zilele care urmează, cu amplasarea rigolelor aferente și a altor elemente specifice proiectelor lor!