Orașul Ungheni, colaborator reprezentant al județului Mureș, pentru Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”!

🔵Astăzi, administrația locală a orașului Ungheni a dat curs unei invitații speciale, devenind astfel parte a unui ceremonial prin care Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” a aniversat 40 de ani de la înființare.
🟡Primarul comunității noastre, subliniază buna colaborare din ultima perioadă, dezvoltată alături de reprezentanții bazei militare:
„Un moment extrem de important pentru militarii, aviatorii și totodată pentru noi, românii din Transilvania și chiar din întreaga țară.
40 de ani de activitate prin care fiecare dintre noi am fost în siguranță, ne-am simțit protejați în comunitățile din care facem parte, iar astăzi avem șansa să le mulțumim eroilor în uniformă albastră pentru eforturile depuse în tot acest timp.
Ne bucură colaborările pe care le-am avut în ultima perioadă de timp, ne-am bucurat în 2021 de survoluri aeriene în zilele de sărbătoare din partea reprezentanților Bazei 71, ne-am bucurat și anul acesta de prezența aviatorilor în orașul Ungheni atât cu prilejul acelorași momente festive, cât și cu prilejul unei expoziții statice organizate de 1 Iunie, unice în județul Mureș cel puțin în ultimii 30 de ani, ne bucurăm și acum de invitația pe care orașul Ungheni a onorat-o cu deosebită stimă și respect, într-un moment atât de însemnat pentru aviația militară.
Le doresc multă putere de muncă aviatorilor români, aceiași determinare și profesionalism și totodată mulțumiri conducerii Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” pentru deschiderea de care ne-am bucurat până în aceste momente. La mulți ani!”, a transmis Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.
🔴Întreg evenimentul s-a desfășurat la sediul Bazei 71 de la Câmpia Turzii, acolo unde un adevărat ceremonial a avut loc.