Prefectul județului Mureș și directorul executiv al DSP Mureș au primit a 3-a doză de vaccin, la Centrul de vaccinare din orașul Ungheni!

◽️ Pe parcursul acestei zile prefectul județului Mureș, doamna Mara Togănel, alături de mama sa și de directorul executiv al DSP Mureș, domnul dr. Iuliu Moldovan, au fost inoculați cu a treia doză de vaccin în cadrul Centrului de vaccinare organizat la Căminul Cultural din orașul Ungheni.
◽️ Primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan, care a luat parte la acest moment, a subliniat importanța vaccinării și totodată faptul că Centrul de vaccinare din Ungheni a devenit mult mai căutat în ultima perioadă în special de către persoanele care au dorit să se vaccineze cu prima doză.
”Observ din discuțiile purtate cu reprezentanții Centrului de vaccinare din orașul Ungheni, o creștere exponențială a numărului de persoane care doresc să primească a 3-a doză de vaccin dar totodată și a persoanelor care optează pentru prima vaccinare.
Acest lucru este îmbucurător, astfel putem spera la revenirea la normalitate din punct de vedere a restricțiilor de ordin sanitar și epidemiologic, în cel mai scurt timp.
Îi îndemn pe semenii mei, locuitorii orașului Ungheni și pe cei ai localităților aparținătoare, să fie responsabili și să se vaccineze, astfel protejându-se pe ei și pe aproapele lor.”, a susținut primarul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan.
◽️ Doar pe parcursul zilei de ieri – joi 21.10.2021, în cadrul Centrului de vaccinare anterior amintit, au fost inoculate nu mai puțin de 169 de persoane.
◽️ Cei care doresc să se vaccineze la centrul din orașul Ungheni nu au în acest moment nevoie de o programare prealabilă și pot opta pentru inocularea cu ser Pfizer, Moderna sau Johnson&Johnson, în fiecare zi a săptămânii între orele 08:00 și 20:00.