Premiați, pentru culoarea din suflete!

   Elevii și grupele de copii de la grădinița și Școala Gimnazială ”Emil Drăgan” din Ungheni, au primit joi – 3 iunie 2021 – un semn de recunoaștere cu privire la lucrările frumos pictate pentru ziua de 1 Iunie.
   Astfel, pe lângă distracția de care cei mici s-au bucurat la începutul săptămânii alături de pictori de renume din județul nostru, a sosit și momentul celor mai reușite lucrări din fiecare segment de vârstă, să fie recompensate cu câte o diplomă de excelență.
   Elevii și micii reprezentanți ai grupelor organizate la grădinița din Ungheni, s-au bucurat de momentul oficiat în fața direcțiunii instituției de învățământ anterior amintite, chiar de către edilul orașului Ungheni, domnul Victor Prodan, cel care a oferit diplomele de excelență și felicitările de rigoare prichindeilor.
   Emoțiile s-au regăsit de ambele părți, așa cum chiar acesta a susținut:
   ”Mă bucur enorm să văd implicare din partea copiilor noștrii din Ungheni și localitățile aparținătoare, în activitățile educaționale. Cei mici au adus defapt culoarea zilei de 1 Iunie anul acesta, după o perioadă dificilă pentru noi toți. Îi felicit pe ei și pe cadrele didactice implicate în activitățile extrașcolare care au loc în orașul nostru.”.
   Scurtul moment de mulțumire, a avut loc ca urmare a primei ediții ”1 Iunie, Culorile Copilăriei”, eveniment care a angrenat elevii doritori din cadrul Școlii Gimnaziale din Ungheni într-o expoziție generală de lucrări și chiar o oră de pictură în aer liber.
   Primăria orașului Ungheni